web analytics

POHOTA

POHOTA je tretji po vrsti izmed osnovnih sedmih krščanskih grehov. Doslej smo obdelali že NAPUH in POHLEP. Ne vem, ali je tudi z mojimi bralci tako, ampak … ko si jaz poskušam v spomin priklicati katerega od grehov, ali celo vseh sedem, mi vedno najprej pade na pamet prav POHOTA. Saj še sam ne vem zakaj; menda je na sami besedi nekaj magičnega …

Ampak resno: POHOTA je po definiciji SSKJ velika želja po zadovoljevanju spolne ljubezni, sle. Se mi pa ob tem hitro zastavi vprašanje – kaj v resnici vodi človeka: telo (narava), ali razum? Morda je vprašanje zastavljeno napačno, saj je najbrž tudi razum naraven … hmm, vzamem nazaj – za nekatere pač to ne velja, haha … ampak saj boste vedeli, kaj je tu dilema? Telo, ali razum – kdo prevlada pri pohoti? Na prvi pogled je odgovor jasen, menda bi rekli, da je pri pohoti nekaj prvinsko živalskega. Da tu razum nima vpliva. Ampak … mar res?

Postavimo hipotetično situacijo – nekega lepega dne, ko se polni nekih svojih misli vračate iz službe, spotoma skočite še v trgovino. Ogledujete si tam neke … kaj pa vem … melone, tipate koliko so težke in čvrste, ko vas nenadoma zadane – okrog police s kosmiči pride ONA! OK, če ste ONA vi, ki to berete, pa pač ON. OK, če imate drugačne spolne preference pa pač … joooj Lukan, zberi se. Skratka – okrog police pride ta oseba. Seveda v prvem trenutku težko rečete, da gre za ljubezen vašega življenja (razen, če ste pod močno dozo mehiško-turških žajfnic), ampak za vašo slo je pa ta oseba pravi detonator! V trenutku pozabite na vašega resničnega življenjskega partnerja, na štirinajst let zvestobe, negovano zelenico pred … pred blokom, čiščenje dvanajst let starega švaba in sprehode vdanega psa, na katere se vam včasih reees ne ljubi. Ampak tako je pač vsakdanje življenje. Na tej osebi pa … vse je ravno prav napeto, vse se ravno prav giblje, vse je v proporcih iz vaših sanj. V primeru, da ste moški, začutite značilno ščemenje in v paniki pogledujete navzdol, ker se bojite javne erekcije. Če ste pa pripadnica lepšega spola, pa se značilno ščemenje kombinira z znanim občutkom vlaženja … kakorkoli že so ti občutki prijetni, so pa lahko tudi neprijetni. Ampak tistega modela/modelko bi pa naskočili kar na parkirišču zunaj pred trgovino … če bi vam dal(a).

Na tem mestu prepuščam vaši domišljiji svojo pot. Opisal sem pač le eno hipotetično situacijo. Človek, ki ga muči POHOTA v nepredstavljivih proporcih, taka, ki postane gonilo njegovega življenja, pa je pravzaprav v resnih težavah. Niso le melone … pardon – niso le naključne nakupovalke ob polici z melonami tiste in niso le mladi postavni nabildanci tisti, ki moškim in ženskam, ki jih poganja POHOTA sprožilec … ampak je sprožilcev polno vse povsod! Vse to pa bi morala že biti tema neke poglobljene psihološke raziskave, za kakršno moja –  z domišljijo prežeta – piščevska malenkost seveda ni kvalificirana.

Zato se na tem mestu posvetimo NAGRADI. V šestem poglavju, ki je namenjeno tretjemu grehu – torej pohoti – se predstavi oseba z imenom Rado Nanirra. Nekoliko poseben možak slovi po svojem nenavadnem načinu življenja, prepletenem z dramami, težavami z okolico, hedonizmom in … ženskami. A kljub vsem tem – na zunaj včasih motečim – dejavnikom, naš junak hlepi le po ljubezni in sprejetosti.

Citat iz romana:
Pofukala si me kot še nobena doslej, si je mislil. Brezsramno si me poseksala. Stisnila se je k njemu. Pustila je, da se je počasi vrnil na zemljo, ljubkovala je njegove ušesne mešičke. Tresel se je. Tresel se je od pravkar minulega vesoljnega orgazma. Ona pa je sprožala nove impulze ugodja v njem. Počasi je migala z boki, čutil je, kako se njegov ud mehča. Še vedno je bil sicer v njej, poplavljen od njunih sokov. Naenkrat pa je zlezel ven. Neeeee, je v mislih kriknil, še hočem biti notri. Prijela ga je in si ga vtaknila nazaj. Uspelo ji je. Še parkrat je pomigala z boki in kurček je dokončno padel ven …

O snemanju reklamne fotografije pa tole: z oglasom je bilo – čisto zaradi neke moje notranje kaprice –  treba iskati tetovirano dekle. Kar nekaj se jih je oglasilo in končno sem odkril, da je dekle kakor ustvarjeno za moje namene, pravzaprav moja someščanka. Well, sort of. Saj veste, zakaj bi človek iskal rešitve po svetu, če jih ima pa običajno pred nosom? Odlično pri tem je bilo, da smo za lik, ki naj bi predstavljal POHOTO, lahko uporabili žensko! V nasprotnem bi si še kdo mislil, da sem tisti nesrečni karakter (pisatelj) v romanu jaz sam, ampak … o tem kdaj drugič. Nataša se je pokazala kot izjemen in sproščen model s smislom za poziranje in lahko ste prepričani, da se je moškega občinstva na setu kar trlo. No, bi se ga, če bi fotograf Aleš kaj takega dopustil. Ideja pri fotografiranju je bila … pa saj ne vem, kaj je bila ideja  😀 Skratka – Nataša bi s svojo sproščenostjo zlahka lahko zaslužila za preživetje tudi kot profesionalna modelka. Če koga zanima, kdo je star dedec na fotki – tisto pa sem jaz. Za dokončno grafično podobo je – tako, kot vedno – poskrbel Arn Thor, nastala pa je … ena sama pohota:

Anekdota s snemanja: Nataša se je le stežka obdržala na eni nogi ves čas, ko je fotograf iskal prave nastavitve, določal svetlobo in streljal poskusne fotografije. Enkrat ali dvakrat sva bila z Natašo tik pred tem, da se pošteno prevrneva in morda poskrbiva za še kako bolj sočno fotografijo. Tudi tisto prijetno Natašino tiščanje ob moj špeh mi je delalo težave, saj bi modelko raje držal okrog pasu … a so se v smehu vsi strinjali, da to pa res ni potrebno, haha … Sicer pa tudi držanje njenega stegna, ko jo je začela boleti noga, ni bilo ravno neprijetno  😆

Vi pa imate ob vsem tem skupaj le še eno nalogo: da všečkate tole objavo, jo pokomentirate in delite med svoje prijatelje. Nataša si to zasluži, če je že pisatelj zatežen s tem vsakodnevnim reklamiranjem dogodka (KLIK).

NAGRADO lahko naročite s KLIK-om na fotografijo knjige spodaj:

 


x
error

Vam je moje pisanje všeč? Pomagajte širiti dober glas, da bo segel v deveto vas :)