web analytics

Dogodek v mestu …

V prejšnjih desetih dneh je bilo pestro. Zelo pestro! Ma kaj zelo pestro!?! Zeeeeelooooo peeeestroooo!!

Oba dneva prejšnjega vikenda sem prebil v dvorani, kjer so otroci iz treh držav v treh starostnih kategorijah merili svoje hokejske veščine. Kolikor so do mene prišli odzivi, so bili z organiziranostjo dogodka zadovoljni prav vsi sodelujoči. Pri intenzivnem dogajanju sta mi oba dneva pridno pomagala dvojčka, letošnja mladinska državna prvaka. Mimogrede … datum letošnjega Champions Walk-a še ni določen. Sicer pa, kar se tiče mene, sem s hokejem v dvorani zaključil na super finalni tekmi lige EBYSL v sredo. Kar nekoliko spotoma sem opravil tudi s kakim športnim dnevom v dvorani, tako da mi klime res ni manjkalo.

Delovni teden je bil tudi sicer poln dogajanj.  Prav ponosen sem na to, da so se v Občinski knjižnici na Jesenicah domislili, da bi naredili predstavitev moje knjige, saj menda bralci ves čas povprašujejo po njej. Ker pa sem podoben dogodek načrtoval tudi sam, smo se odločili, da združimo moči. K projektu je pristopilo tudi Gledališče Toneta Čufarja, ob sodelovanju še nekaterih pomembnih lokalnih organizacij pa se menda obeta predstavitev knjige, kakršne na Jesenicah še ni bilo! Tudi ti, ki tole bereš – vljudno vabljen! Kdaj, kje, zakaj … pa si poglej v spodnjem filmčku.

S tem seveda dogajanj še ni bilo konec. Tudi dogodkov ne. Eden od takih je bila foto seansa. Kar nekaj truda, dogovorov, prepričevanj in – če hočete – tudi sredstev, je bilo potrebnih, da smo v življenje spravili skupno idejo fotografa Aleša Koširja in moje malenkosti. Namreč … v enem samem popoldnevu smo posneli serijo fotografij na teme vseh sedmih smrtnih grehov, o katerih govori NAGRADA. Ideja je bila tudi, da bi posneli še “Zadnjo večerjo”, a je za to zmanjkalo marsičesa … Morda pa ob kaki drugi priložnosti.

O samem dogajanju okrog snemanja pa tole – zadevo smo posneli v jeseniški Kramariji. Mater, je tam notri fajn! Moj predsodek je bil, da je v trgovini gotovo “ena sama šara”. Nekaj je prav gotovo je. Ampak je pa tudi ogromno res lepih in poceni zadev … Za snemanje sva z Alešem pridobila nekaj prostovoljcev, prav vsi pa so navdušili s profesionalnim pristopom. Najbolj zanimivo je bilo, ko sem še pred samim snemanjem dejansko preko oglasa na facebooku iskal tetovirano dekle. Kar nekaj ponudb je prišlo in ob koncu sem izbral dobro. Prišlo je tudi do nekaterih menjav v zadnjem trenutku, pa tudi do improvizacij, a ob koncu se je vse izteklo na najboljši možni način. V naslednjih dneh boste tako deležni predstavitve posameznih grehov, ob tem pa bom vsakič povedal kako zanimivost. V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij, ki so nastale v zakulisju … na tiste prave pa bo treba še počakati. V prihodnjih dneh bom namreč predstavil prav vsak greh posebej …

Seveda pa tale stran ne bi imela smisla, če vam ob vnovičnem vabilu na predstavitev, ne bi ponudil tudi NAGRADE v

Do jutrišnje predstavitve prvega greha pa torej … rock on!


x
error

Vam je moje pisanje všeč? Pomagajte širiti dober glas, da bo segel v deveto vas :)