web analytics

Rajc št. 7:

Neža je vedno pogosteje zapadala v na pol zasanjana stanja, ko je spremljala zaplete in razplete v latinskih nadaljevankah. Saj je vedela, da je vse tisto izmišljeno, a toliko dram, skritih romanc, strasti, in poželenj, kot jih je videla tam, jih ni bilo možno videti nikjer drugje. Ona pa je globoko v sebi čutila, vroče je čutila.

Moški se je sicer niso izogibali. Vedela je, da so jim všeč njene obline. Prav posebej se je razcvetela po vsakem od treh porodov, ampak očitno to moških ni motilo. Njo pa je. Odveč so ji bili pomenljivi dovtipi. Z grozo je spremljala, kako jo moški pogosto – tudi v pisarni – namesto v oči, gledajo v prsi. Zato se je trudila, da bi delovala čim manj vpadljivo. Tudi sicer njena nrav ni bila ravno taka, da bi se rada izpostavljala. V zadnjem času se ji je pogosto dobrikal podžupan Kralj. Ne samo dobrikal, tudi roke je že stegnil po njej. Ampak njej ni bilo do službenih aferic. Njej je bilo do ljubezni. Hrepenela je po njej!Kakor to v življenju pogosto pride, se je nepričakovano pripetila tudi Neži. Ob obisku nogometne tekme njenega sina pred meseci, je ob njej stal zanimiv moški. Prav tako starš enega od otrok na zelenici. Kakor bi jo zadela strela – ob njej je bil njen ljubimec iz mladih let, zdajšnji pisatelj. Beseda je dala besedo in hitro je videla, da je še vedno zelo prijeten. Povabil jo je na kavo. Še sama ni vedela, zakaj je sprejela povabilo, a bil je tako … privlačen. Večkrat sta se nato dobila ob neobveznem klepetu, potem pa jo je nekega dne povabil k sebi domov. Boemsko stanovanje je imel, ta ločen moški. Ne preveč pospravljeno, nič podobno urejenosti v njenem življenju.

Ni izgubljal časa, kar sklonil se je k njej in jo poljubil. Kakor bi tisoč majhnih elektro šokov streslo Nežino telo!!! Nekaj trenutkov se je branila, potem pa so vse njene zavore popustile in pustila mu je, da se je ljubil z njenim telesom v naslednji uri. Vsi njeni zatajevani občutki so ponovno privreli na plano, ko se je – popolnoma nepripravljena na kaj takega – spet zapletla s pisateljem, njeno mladostno ljubeznijo. Kaj kmalu si je priznala, da se on ne ljubi samo z njenim telesom, pač pa tudi z njeno dušo. Predvsem z njeno dušo! Zdelo se ji je, kakor da vsa ta leta ne bi minila, saj je bila spet v objemu moškega, ki … zna.

Iz prihajajoče knjige z naslovom NAGRADA (by Marko LUKAN)

POZOR: Ob kliku na spodnji gumb vas čaka lepo presenečenje!
x
error

Vam je moje pisanje všeč? Pomagajte širiti dober glas, da bo segel v deveto vas :)