web analytics

Ujete duše, njihova prijateljica in jaz

Nekoliko sem pregledal svoje delo v zadnjem obdobju, naredil neke vrste rekapitulacijo. Ob tem, ko sem v zadnjem času v svoje življenje spustil precej novih ljudi, sem jih nekaj moral iz njega tudi spustiti. Še nekaterim bo verjetno potrebno pokazati sredin … eee … vrata in jim zaželeti srečno pot. In ko sem nekoliko brskal po svoji (tudi spletni) preteklosti, mi je pred oči prišel eden od mojih prvih … pravzaprav kar se tiče pričujoče spletni strani: čisto prvi … intervjujev. Ugotovil sem, da v teh dneh mineva natanko dve leti, odkar sva z zadevo opravila. Poskušal sem podoživeti tedanje občutke in …

Fotografija s snemanja filma Železne stopinje (vir: FB TP)

Tistikrat me je res nekoliko zdelovala trema. Saj ne, da bi me bilo ravno strah, ali kaj podobnega, ampak … kako intervjuvati novinarko, brez da bi ob tem izpadel popoln diletant? Vesolju hvala, mi je uspelo kar dobro. Tamara se je izkazala za prijetno sogovornico. Pravzaprav me je povsem očarala. In zdaj, po tolikem času, zaznavam kup sprememb, pa čeprav le površno, preko socialnih omrežij …Najbrž je tovrstno “ocenjevanje” tudi nekoliko sporno, saj bi se človek vedno moral predvsem brigati zase. Ampak saj – spremembe, ki jih opažam pri Tamari, delujejo izrazito pozitivno. Pustimo ob strani to, da je vmes že zamenjala kakih “sto” zaposlitev – večina gledalcev slovenskih televizij pa se na en ali drug način s Tamaro redno srečuje tudi zdaj – njen premik v duhovnost vsakič znova očara! 

Ker pa sem ob tem doživel marsikatero spremembo tudi sam, mi je v bistvu prav hudo, ker nikakor ne izpolnim tiste večkratne obljube, da se spet dobiva. Ampak vseeno – Tamara: še bova kofetkala!

Pravzaprav ob vsem skupaj ne bi dosti več filozofiral. Če koga od mojih bralcev mika, naj si prebere najin pogovor (morda kdo tudi znova) s klikom na katero od zgornjih fotografij.
Mimogrede … vsakodnevno me zasuvate z vprašanji Kdaj bo knjiga? in podobnimi. Bo. Le to lahko rečem. Medtem pa še vedno ponujam prav poseben popust pri tistih, ki boste knjigo z naslovom NAGRADA naročili med prvimi. Kliknite na spodnji gumb:

Do naslednjega branja pa le v premislek nekaj o temi iz enega od poglavij v knjigi (Napuh)…

LP, vaš Marko.

x
error

Vam je moje pisanje všeč? Pomagajte širiti dober glas, da bo segel v deveto vas :)